PRAKTIJK HEROPEND vanaf 11 mei 2020 – WELKOM TERUG!

Van harte welkom op mijn site. Fijn je hier te ontmoeten. Ik ben Marjolein de Vries, geboren in 1976. In mijn praktijk in Alkmaar werk ik gepassioneerd als energetisch en EMDR therapeut, medium en HSP coach. Mijn natuurlijk talent is iemands ziel te lezen en mensen te begeleiden in het vrij maken van trauma’s, blokkades en belemmerende overtuigingen.

Energetisch werk

Energetisch werk betekent vanuit energetisch holistisch perspectief dat een evenwicht wordt gezocht tussen lichaam, ziel en geest. Als deze balans wordt gevonden voelen we ons evenwichtig, gezond en gelukkig. Lees meer…

Energetisch werk vormt eenheid tussen lichaam ~ ziel ~ geest.

Voor wie

Daar ben je dan, in het nu-moment! Wellicht heb je al vaker op een punt gestaan en tegen jezelf gezegd: ‘Nu ga ik het doen!’ Wat je eerder nog niet kon, wilde of mocht, gaat dan nu eindelijk plaatsvinden. De droom waar je voor leeft. Het verlangen dat je koestert. Het gouden idee waar je mee rondloopt. Of gewoon het voornemen om vanaf nu helemaal jezelf te zijn en te gaan doen waar jij gelukkig van wordt. Voor minder ga je niet!
Lees meer…

De wereld is één grote spiegel van ons onderbewustzijn.

Behandelingen

Ga je MEE op reis naar je authentieke zelf?!

Neem contact op