Lichaamsgerichte therapie Friesland

Behandelingen

Mijn specialiteiten liggen op het vlak van:

♡ Helder krijgen van diepere gelegen oorzaken van (lichamelijke) ziekte, relatieproblemen, stress, (over)spanning, vermoeidheid, psychische- en emotionele onbalans, excessief denken, innerlijke onrust, gebrek aan enthousiasme en zingeving in privé- en werksfeer.

♡ Contact maken met je onderliggende (zielen)trauma’s, overlevingsstrategieën, overtuigingen/geloofssystemen en patronen.

♡ Leren leven vanuit je intuïtie/geweten zodat je keuzes kunt maken die meer overeenkomen met je Ware Zelf waardoor je een diepe innerlijke rust gaat voelen.

♡ Het activeren van het zelfhelende vermogen van  jouw lichaam en ziel. Je gaat dan weer functioneren zoals het oorspronkelijk is bedoeld.

♡ Hulp je essentie te herinneren zodat je gaat leven naar wie je werkelijk bent.

♡ Omgaan met je hoog gevoeligheid in je leven en op je werk.

♡ Ondersteuning bij heling van allerlei soorten fysieke en psychische aandoeningen.

Zelfhelend vermogen

Ieder mens heeft in essentie een vermogen tot zelfheling. Je lichaam kan zichzelf herstellen van een wondje en ook van een griepje.

Door activatie van het zelfhelend vermogen kunnen alle vormen van disbalans zoals allergieën, ziektes of beperkingen in je levensstroom, verdwijnen.

Er zijn gelukkig talloze voorbeelden van mensen bij wie allerlei klachten werden opgelost door activatie van het zelfhelend vermogen. De farmaceutische industrie hebben we hier eigenlijk maar beperkt bij nodig.

Maar waar en van wie leren we deze zelfheling?

Trauma’s, ongezonde leefstijl, onwetendheid en vastgeroeste patronen zijn enkele oorzaken waardoor ons zelfhelend vermogen ondergesneeuwd is geraakt. We kunnen hierdoor sneller ziek worden.

Zelfheling beweegt zich van het stoffelijke / lichamelijke niveau, je lichaam dat zichzelf van een wondje geneest, naar het zielenniveau, waarbij de oorzaken van psychische klachten opgeschoond kunnen worden. Het meest bijzondere van deze vorm van heling is dat het zelfs op geestelijk niveau werkt. Levenstrauma’s die heftige klachten en ziekten veroorzaken worden opgeruimd. Pillen, poeders en drankjes zijn uiteindelijk niet meer nodig. 

Mijn aanbod is erop gericht om jou te ondersteunen in al die verschillende processen van innerlijke groei, zelfhelend vermogen en bewustwording.

Meerdere mogelijkheden bied ik aan zodat je kunt kiezen wat het meest aansluit bij jouw situatie en bewustzijn. Neem gerust contact met mij op als je er niet uitkomt of twijfelt. Samen kijken we dan wat het meest helpend voor jou zou kunnen zijn. 

© Copyright - Praktijk Marjolein de Vries 2023