Lichaamsgerichte therapie Friesland

ervaringen ~ beoordelingen ~☆☆☆☆☆ ~ reviews ~

Lieve Marjolein, ik wil je even zeggen dat je mij sinds begin dit jaar enorm hebt geholpen op mijn pad. De laatste sessie over familiebanden energetisch loslaten heeft heel veel effect. Maar ook het losbreken van de heftige spirituele energie, waar ik in zat en mijn angsten die daaruit voortkwamen. Het inzicht en opschonen van mijn menstruatiecyclus, het stoppen met de pil en mijn vrouwelijkheid omarmen, zijn ook heel helpend geweest.
Wat heb jij mij geholpen om weer mezelf te mogen zijn. Met jou liefdevolle ondersteuning heb ik mijn beschadigde delen kunnen loslaten. Ik vergeet je steun nooit meer. Mocht ik ooit nog ergens tegen aan lopen dan weet ik de weg terug te vinden naar jou.
Mijn sessies bij Marjolein waren altijd bijzonder en fijn. Het heeft mij ontzettend geholpen en verder gebracht op mijn pad. Er hangt een hele fijne energie en sfeer in de praktijk en Marjolein was de juiste match met mij. Ik zou iedereen haar aanraden! Er wordt op energetisch en emotioneel niveau gewerkt maar ook komen er handvatten naar voren waar je praktisch mee aan de slag kan waardoor je het mentale lichaam ook aanpakt 🙂
Vanaf het eerste moment voelde het goed! Marjolein is warm, liefdevol en kundig. Ze helpt mij verder in mijn ontwikkeling en lost samen met mij blokkades op. Na een sessie voel je je direct lichter. Echt een aanrader!
Eerlijk, liefdevol, helder, invoelend. Dankjewel voor het stukje meelopen op mijn pad 🙏🏼
Hele fijne ervaringen gehad die me voor altijd bij blijven!

Je bent meer dan welkom!

Gister bij het HSP Café geweest die georganiseerd werd door Marjolein. Marjolein heeft een fijne energie, denkt vanuit mogelijkheden en voelt de sfeer in de groep goed aan en anticipeert hierop. Superfijn dat er per HSP café een thema is, dan kan je zelf kijken of het bij je aansluit🙏 Het was een hele fijne avond met veel positiviteit, er- en herkenning en tips uitwisselen onderling. Zeker voor herhaling vatbaar.
Bij Marjolein voel ik me “welkom” en ” veilig”. Dit zorgt voor een hele fijne warme sfeer!! D.m. v energetisch werk komen mijn oude pijnen, mijn valkuilen maar ook mijn talenten naar voren waardoor ik steeds meer bewust wordt. Dit geeft mijn inzichten waardoor ik, met vallen en opstaan😉, mezelf steeds beter kan begrijpen en steeds meer mijn “ware” zelf kan zijn! Ik ben Marjolein heel dankbaar voor wat zij voor mij doet. 

Hartelijk dank voor je vertrouwen in Praktijk Marjolein de Vries 

© Copyright - Praktijk Marjolein de Vries 2023