Leef je mooiste leven ooit!

Een unieke transformatieworkshop voor Hoog Sensitieve Personen (HSP) (basis).

Je duikt deze middag samen met 12 andere HSP-ers in een transformatieproces. Het opent de weg naar wie jij ten diepste al bent. Het bevrijd je van blokkades (angsten, beperkende overtuigingen en emoties). Je komt meer in je innerlijke kracht en wijsheid. Het maakt je wakker en helder. Een reis naar de volgende stap van bewustwording en transformatie. Je bent meer dan welkom!

Wij creëren ons eigen leven!

“Ik kan dat niet” of “het heeft toch geen zin” is vaak niet anders dan een verlammende overtuiging. Men is vaak bang om afgewezen te worden als we onze kwetsbaarheid willen laten zien of talenten willen tonen. Dit is echter vaak niets anders dan angst. Onze overtuigingen of angsten kunnen frustratie geven. Dit is een emotie. Als deze overtuigingen, angsten of emoties zich steeds herhalen, wordt het helaas onze werkelijkheid.

Veel van onze blokkades bevinden zich op onbewust niveau. Het zijn vaak beschermingslagen die onze ziel doen belemmeren zich verder te ontwikkelen naar wie wij in essentie zijn. Met inzicht in eigen gedachten, emoties en gedrag kunnen we een heel eind komen. Met de gedachte “Ik kan het” kom je een eind verder dan met “Ik kan het niet”. Ja toch? Goed om te weten is dat je niet alleen bent. Er zijn anderen net als jij.

Transformatie Tool
Hulp van buitenaf kan nodig zijn om bepaalde dingen van jezelf te kunnen zien. Deze workshop houdt je een spiegel voor. Het helpt je met begrijpen en loslaten van angsten, overtuigingen en emoties. Je leert hoe een krachtige transformerende tool je kan helpen om veel blokkades in jezelf op te ruimen. Deze tool is zo krachtig dat het door werkt op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau. Het laat je zien hoe het ook anders kan, onder het motto ‘Wie reist op de weg van vertrouwen wordt rijker bij iedere stap’.

Word jij ook blij van het idee?
★ De krachtige Transformatie Tool te leren?
★ Je onderbewuste blokkades te herkennen en te bevrijden? Hierdoor kan je hart weer gaan sprankelen. Jij kunt gaan doen waar jij misschien al van droomde: je mooiste leven ooit!
★ Dat je overal deze tool kunt toepassen? Op jezelf en desgevraagd op anderen?
★ Je te kunnen inspireren door gelijkgestemden?
★ Meer te kunnen focussen op vertrouwen en wat je echt graag wil?
★ Meer rust, ontspanning en vrede te kennen?
★ Volop te kunnen genieten van het leven en van jezelf?

Wanneer?

Er is geen workshop gepland. Mocht de workshop je aanspreken, stuur dan een mail naar info@praktijkmarjoleindevries.nl

Wie reist op de weg van vertrouwen wordt rijker bij iedere stap!