Licht Consult

Van Dualiteit naar Eenheid

De wereld, welke wij waarnemen met ons verstand, is de enige wereld die we kennen. Maar er is nog een andere wereld. Voorbij de materie. Voorbij de dualiteit. Voorbij de illusie. 

We groeien op met tegenstrijdige gedachten zoals Goed en Kwaad, Belonen en Straffen, Toekomst en Verleden, Verwachtingen en Teleurstellingen, Vrede en Oorlog, Voor en Tegen, Licht en Donker etc. 

Onze tegenstrijdige gedachten nemen we aan als Waarheid. We handelen naar ons gedachten, gevoelens en emoties. Men noemt dit Dualiteit. Het ego, het denken, heeft de overhand. Het leeft in de toekomst en in het verleden en verzet zich tegen wat er nu gebeurd. Dat creëert dualiteit.

Ons ego laat ons denken dat we afgescheiden zijn. Dat we een individu zijn. Deze overtuiging maakt dat je leeft in afgescheidenheid, met de dualiteit in jezelf. Het gevolg is dat je opzoek gaat naar dingen buiten jezelf om de leegte in jezelf op te vullen, om je gelukkig te voelen. Dualiteit zorgt voor tegenstrijdige gedachten wat angst, verwarring, onrust en strijd in de mens veroorzaakt. Door het gevoel, afgescheiden te zijn, voel je je niet heel. 

Ieder mens is in de kern 100% geest en volmaakt. Wanneer de mens dit zou beseffen lossen illusies van de ziel (hart) en lichaam (hoofd) stap voor stap op. 

Voor wie?

♡ Ervaar jij op gebied van je fysieke gezondheid, relaties, werk, je emoties of mentale patronen, belemmeringen of disbalans in je leven? 

♡ Ervaar jij hinder van een gebrekkig zelfvertrouwen, stress, angsten, depressieve gevoelens, eenzaamheid en andere (ziele)trauma’s?

Blijf je opzoek naar dingen buiten jezelf om je gelukkig te voelen? 

♡ Ben je klaar met het spel wat je altijd al hebt gespeeld?

♡ Ben jij er klaar voor om een verschuiving te maken? Van een duaal bewustzijn naar een eenheidsbewustzijn?

♡ Wil je verder kijken dan alleen de stoffelijke aardse zienswijze en sta je open voor de dieper gelegen oorzaken van je onbalans?

♡ Wil je het zelfhelend vermogen van je lichaam en ziel activeren om zo structureel meer in balans te komen, je gezonder bent en je meer innerlijke rust en vrijheid voelt?

♡ Ben jij bereid naar jezelf te kijken en volledig je eigen verantwoordelijkheid te nemen?

Dan is een licht consult wellicht wat voor jou! Bij vragen, neem dan contact met mij op via info@praktijkmarjoleindevries.nl.

Wanneer je de verschuiving maakt van hoofd naar het hart dan verdwijnt het ego naar de achtergrond. Dan maak je de verschuiving van dualiteit naar eenheid. De constructie van het ego, je identificatie met je persoon en met de materie is opgelost. Fysieke en zielenkwalen verdwijnen. Je wordt dan één met jezelf en daarmee met alles. Innerlijke rust en complete acceptatie is het gevolg. Je hebt niets meer nodig omdat je weet en ervaart dat alles er al is en dat je compleet en heel bent.

De lichtconsulten worden gegeven vanuit het Christus-/ Eenheids bewustzijn. Ook wel het lichtveld van Genade, Onvoorwaardelijke Liefde, Vrede en Geduld genoemd.

Zittend en/of liggend kom in je in dit veld volledig in de innerlijke rust. Vanuit deze staat van zijn krijg je dingen te zien, te horen of te voelen die je verder helpen in je proces naar het Eenheidsbewustzijn. Vaak is één consult zodanig helpend om belangrijke stappen te kunnen maken en verbetering in de kwestie waarvoor je komt te realiseren. 

Afijn, er gebeurd altijd precies wat je nodig hebt. Je bent van harte welkom voor een Licht consult!

Praktische informatie

Je bent van harte welkom voor een licht consult in mijn praktijk in Wijnjewoude.

Je kunt een licht consult ook op afstand live per telefoon, Skype, bij je thuis of elders ontvangen.

Opname, het vaker kunnen afluisteren van het licht consult, bekrachtigt het integratieproces.

Tarieven

In mijn praktijk in Wijnjewoude
Duur: 90 minuten
Tarief: € 110,00

Thuis via beeldbellen
Duur: 90 minuten
Tarief € 110,00

© Copyright - Praktijk Marjolein de Vries 2023