Marjolein de Vries

HET MOOISTE WAT IK BEN GEWORDEN IS MIJN WARE ZELF! 

Als kind wilde ik dak- en thuislozen opvangen. Ik was hier te jong voor. Mijn carrière begon bij een gemeente waar ik 20 jaar werkzaam was in maatschappelijke dienstverlenende functies. Vanuit een passie voor een duurzame samenleving studeerde ik verandermanagement. De wereld verbeteren door goed te doen en zaken buiten ons zelf te veranderen is een mooi begin, maar hoe cliché ook – een betere wereld begint toch bij jezelf! 

Een bezoek aan een energetisch coach veranderde mijn leven. Ik werd geconfronteerd met diepe pijn uit mijn onverwerkte traumatische jeugd. Door hard werken en een druk sociaal leven had ik dit verdrongen. Ik ben nooit manisch depressief geweest, maar was als 13-jarig meisje hier zeven jaar voor behandeld. Continue was ik aan het vechten tegen de behandeling, tegen de vele medicatie. Nooit heeft de psychiater gekeken naar wie ik daadwerkelijk was.

In dit proces kwamen we tot de ontdekking dat ik vanaf jonge leeftijd een zeer scherp bewustzijn heb. Ik zie en voel en ervaar dingen die voor veel mensen verborgen zijn. Als nuchtere West Fries heb ik tijd nodig gehad om ‘het anders zijn’ te accepteren.

Ik ontdekte mijn roeping om op zielniveau iets voor mijn medemens te kunnen betekenen! In 2013 ging het roer om. In no time verkocht ik mijn woning, nam afscheid van mijn werkgever en mijn bezittingen om een nieuw leven vanuit mijn hart te beginnen. In 2017 opende ik mijn eigen praktijk in Holistisch Energetisch Werk in Alkmaar wat al snel goed begon te lopen. In 2023 ging opnieuw het roer omdat ik de Ware Liefde had gevonden in Friesland. Opnieuw liet ik alles los met een verhuizing van mijn praktijk naar Wijnjewoude als gevolg. De omgeving waar mijn opa en oma zijn groot gebracht.

In de zoektocht naar mijn ware zelf, bleek dat alles waar ik naar zocht, reeds in mijzelf aanwezig te zijn. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Leven vanuit een nieuw bewustzijn met de intentie elke levensgebeurtenis aan te gaan vanuit een houding met Genade, Onvoorwaardelijke Liefde, Vrede en Geduld.

Stapje voor stapje werd de verbinding met mijn innerlijke bron/innerlijk weten sterker. Ik werd geheeld van binnenuit. Al mijn klachten op het gebied van disbalans verdwenen. Gewoonweg een wonder na veel tegenslag, zoals complexe PTSS, in mijn leven te hebben gekend.

Het cadeau dat ik mezelf gaf was een diep gevoel van innerlijke rust en levensvreugde. Je kunt je wellicht voorstellen dat mijn leven toen echt begon te stromen. Mijn intuïtief weten en helende kwaliteiten zijn toegenomen. Ik leef nu voluit met mijn hoog sensitiviteit.

De behandelingen die ik geef, komen vanuit verbinding met mijn krachtige innerlijke lichtbron. De ervaring is inmiddels dat dit veel effectiever werkt voor jouw heling. Het licht weet namelijk precies wat jij als lichtwezen nodig hebt.

Mensen zeggen tegen mij dat ik ben veranderd. De waarheid is: door verantwoordelijkheid te nemen en zo je bewustzijn te verhogen, vind je je Ware Zelf. Ik kan met vreugde zeggen dat ik het levende voorbeeld ben.

Goed om te weten is, dat ik gediplomeerd EMDR- en Energetisch therapeut/coach ben. Daarnaast heb ik vele trainingen gevolgd op het gebied van meergenerationele psychotraumatologie.

Licht groet,

Marjolein de Vries

Energetisch en EMDR therapeut &
Life Coach voor de Sensitieve en Bewuste mens 

Mijn visie

Wie weer in verbinding komt met zijn Ware Zelf, wordt weer Heel van binnen uit.

Want het leven heeft dit innerlijke licht nodig om te stromen! Dit prachtige licht is reeds in jouw aanwezig, alleen zijn we vaak de verbinding verloren.

Verlichting ervaren en tevens inzichten krijgen in het echte verhaal achter jouw lijden en ziek zijn, brengt heling op alle niveaus.

Marjolein; ‘Ik ben nooit Manisch Depressief geweest, maar ben als kind hier lange tijd voor behandeld’! 

© Copyright - Praktijk Marjolein de Vries 2023