Marjolein de Vries

‘HET MOOISTE WAT IK BEN GEWORDEN IS MIJN WARE ZELF!’

Als kind wilde ik dak- en thuislozen opvangen. Ik was hier te jong voor. Mijn carrière begon bij een gemeente waar ik 20 jaar werkzaam was in maatschappelijk dienstverlenende functies. Vanuit mijn passie voor een duurzame samenleving studeerde ik verandermanagement. De wereld verbeteren door goed te doen en zaken buiten onszelf te veranderen is een mooi begin, maar hoe cliché ook – een betere wereld begint toch echt bij jezelf!

Een bezoek aan een energetisch coach veranderde mijn leven. Ik werd geconfronteerd met diepe pijnen uit mijn onverwerkte traumatische jeugd. Door hard werken en een druk sociaal leven had ik dit verdrongen.

In dit proces ontdekte in mijn gave om helder te zien, voelen en horen. Mijn natuurlijk talent, het lezen van iemands ziel, had ik als kind onderdrukt om te kunnen overleven.

Ik maakte een intense ontwikkeling door. In de zoektocht naar mijn ware zelf, bleek alles waar ik naar zocht, reeds in mijzelf aanwezig te zijn. Een nieuwe wereld ging voor mij open. Leven vanuit een nieuw bewustzijn met de intentie elke levensgebeurtenis aan te gaan vanuit een houding van Genade, Onvoorwaardelijke Liefde, Vrede en Geduld.

Stapje voor stapje werd de verbinding met mijn innerlijke bron/ ware zelf/ het Christus licht sterker. Ik werd geheeld van binnenuit. Al mijn klachten op het gebied van disbalans verdwenen. Gewoonweg een wonder na veel tegenslag, zoals complexe PTSS, in mijn leven te hebben gekend. Het cadeau dat ik mezelf gaf was een diep gevoel van innerlijke rust en levensvreugde.

Je kunt je wellicht voorstellen dat mijn leven toen echt begon te stromen. Mijn intuïtief weten en helende kwaliteiten zijn toegenomen. Ik leef nu voluit met mijn hoog sensitiviteit.

De behandelingen die ik geef, komen vanuit verbinding met mijn krachtige innerlijke lichtbron. De ervaring is inmiddels dat dit veel effectiever werkt voor jouw heling. Het licht weet namelijk precies wat jij als lichtwezen nodig hebt.

Mensen zeggen tegen mij dat ik ben veranderd. De waarheid is: door verantwoordelijkheid te nemen en zo je bewustzijn te verhogen, vind je je Ware Zelf. Ik kan met vreugde zeggen dat ik het levende voorbeeld ben.

Goed om te weten is, dat ik gediplomeerd EMDR- en multi-energetisch essentie therapeut ben. Daarnaast heb ik vele trainingen gevolgd op het gebied van meergenerationele psychotraumatologie.

Licht groet,

Marjolein de Vries
Energetisch- en EMDR therapeut, medium en HSP Coach

Mijn visie

Wie weer in verbinding komt met zijn Ware Zelf, wordt weer Heel van binnen uit.

Want het leven heeft dit innerlijke licht nodig om te stromen! Dit prachtige licht is reeds in jouw aanwezig, alleen zijn we vaak de verbinding verloren.

Verlichting ervaren en tevens inzichten krijgen in het echte verhaal achter jouw lijden en ziek zijn, brengt heling op alle niveaus.

Jouw heling staat centraal! Je bent meer dan welkom in Praktijk Marjolein de Vries.