Soul reading

Soul reading

Mijn natuurlijke talent is iemands ziel of essentie te lezen. Vanuit helder waarnemen geef ik door waarvoor iemand geboren is, welke (verborgen) talenten en blokkades er zijn en wat de volgende stap kan zijn voor jouw ontwikkeling. Ik neem mensen mee naar hun authentieke kern.

Soul Reading geeft helder inzicht en bewustwording van wat jou belemmert om je authentieke ik te kunnen zijn. Soul Reading is niet zweverig maar to the point. Het legt op een zachte confronterende manier bloot wat er in jou op dat moment gezien wil worden.
Soul reading raakt de kern van jouw ziel. Je wordt herinnerd aan jouw innerlijke kracht en liefde. Het maakt je bewust van blokkades, pijn of trauma’s. Soul Reading geeft inzicht in welke volgende stap je mag maken. Hierdoor word je de krachtige persoon die in je schuilt!

In een Reading kunnen we contact maken met een dierbare overledene. We kunnen vragen hoe het gaat met deze persoon. Ook kan deze dierbare licht laten schijnen op jouw persoonlijke vraagstukken. Neem een (digitale) foto mee als dit je aanspreekt.