Lichaamsgerichte therapie Friesland

Spelen met Hoog Sensitiviteit – meer energie en plezier in wie je bent!

Wil jij je innerlijke kracht versterken? Ben jij Hoog Sensitief of een tikkeltje gevoelig? Dan is de workshop ‘Spelen met Hoog Sensitiviteit’ zeker iets voor jou.

Hoog Sensitieve personen beschikken over het vermogen subtiele signalen waar te nemen zoals sfeer, emoties en spanningen van anderen. Sterke impulsen uit de omgeving kunnen voor hun gevoelige zenuwstelsel overweldigend zijn. Als hoog gevoelig persoon denk je dan al snel dat je zwak en machteloos bent. De waarheid is echter dat je beschikt over grote mogelijkheden. Je hebt namelijk sterke intuïtieve vermogens. Je bent creatief en veelzijdig. Daarbij heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Met deze gaven heb je de wereld veel te bieden. Om deze in te kunnen zetten is het goed je hier van bewust te worden.

Wat heb je nodig om deze transformatie  te kunnen doormaken, oude denkpatronen te kunnen veranderen om gewoonweg steeds meer jezelf te kunnen zijn. Beeld je maar eens is dat je van een onopvallende rups groeit naar een kleurrijke vlinder!

In de workshop ‘spelen met hoog sensitiviteit’ leer je op een speelse wijze een stevige energetische basis voor jezelf te vormen. Hierdoor raak je minder snel uit balans. Emoties en energieën van mensen hebben minder effect. Je kunt beter omgaan met drukke en stressvolle situaties. Dit alles in een veilige omgeving. En misschien wel het allerfijnst een ontmoeting met gelijkgestemden.

De volgende onderwerpen komen aanbod:

  • Hoog Sensitiviteit Spel om meer helderheid te krijgen in wie je daadwerkelijk bent
  • Wat heb je nodig om jezelf te kunnen zijn in deze wereld
  • Omgaan met stress en prikkels
  • Ontladen en opladen
  • Onderscheiden: wat is van mij en wat is van een ander
  • Hoe blijf je bij jezelf in contact met anderen
  • Helpers/Reddersyndroom
  • Zieners en Helers

Na deze workshop beschik je over meer kennis en wijsheid en heb je krachtige tools om in je dagelijkse leven mee aan de slag te gaan.

Wanneer?

Datum
zaterdag  9 juli 2022 (uitverkocht)
zaterdag 8 oktober 2022 (uitverkocht)
zaterdag 29 oktober 2022 (uitverkocht)
zaterdag 5 november 2022 (uitverkocht)
zaterdag 25 februari 2023 (uitverkocht)

Nog geen nieuwe datum gepland. Mail naar info@praktijkmarjoleindevries.nl als je interesse hebt in deze workshop.

Tijd
10:00 tot 16:00 uur

Waar
De OndernemersTuin, Berenkoog 35 in Alkmaar (gratis parkeren voor de deur)

Bijdrage
€75,00 inclusief thee, water en iets lekkers.

Aanmelden
info@praktijkmarjoleindevries.nl

Na betaling van de factuur is je aanmelding definitief.

Er is plek voor zeven Hoog Sensitieve Personen of mensen die zich aangetrokken voelen tot deze workshop. Twijfel je, bel me gerust op: 06-81894498.

Wees er snel bij! Deze workshop is vaak snel uitverkocht.

Testemonial

Hallo Marjolein,

Verleden week zondag ben ik naar je workshop geweest, ‘Spelen met Hoog Sensitiviteit’.
Wat ben jij een prachtig mens!

Wat heb jij mij geïnspireerd, door puur jezelf te zijn. Je kwetsbaarheid te tonen, deze kwetsbaarheid is zo prachtig en enorm krachtig!

Vol bewondering heb ik kunnen ervaren hoe jij binnen een korte tijd, vanuit je eigen kwetsbaarheid, een verbinding wist te leggen waardoor er voor iedereen een veiligheid was om ook zich zelf te durven zijn. Wat een mooie spiegel!

Op een natuurlijke manier gaf jij informatie, liet ieder “voelen”en delen. Het was een prachtige workshop. Mijn enorme dank aan jou!!!

Ben jij hoog sensitief (HSP)? Dan beschik je over een krachtig talent!

© Copyright - Praktijk Marjolein de Vries 2023