Spelen met Hoog Sensitiviteit

Wil jij je innerlijke kracht versterken? Ben jij Hoog Sensitief? Dan is de workshop ‘Spelen met Hoog Sensitiviteit’ zeker iets voor jou.

Hoog Sensitieve personen beschikken over het vermogen subtiele signalen waar te nemen zoals sfeer, emoties en spanningen van anderen. Sterke impulsen uit de omgeving kunnen voor hun gevoelige zenuwstelsel overweldigend zijn. Als hooggevoelig persoon denk je dan al snel dat je zwak en machteloos bent. De waarheid is echter dat je beschikt over grote mogelijkheden. Je hebt namelijk sterke intuïtieve vermogens. Je bent creatief en veelzijdig. Daarbij heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Met deze gaven heb je de wereld veel te bieden. Om deze in te kunnen zetten is het goed je hier van bewust te worden. Hoe zou het voor je zijn om oude denkpatronen te veranderen. Hoe kun je deze transformatie doormaken? Van onopvallende rups tot kleurrijke vlinder!

Word wakker uit de de overtuiging dat je zwak bent! Geloof niet langer dat je een probleem hebt of bent. Hoe kun je wakker worden? Hoe kun je accepteren wie je bent? Je hooggevoelige kant liefhebben en waarderen?

In de workshop ‘spelen met hoog sensitiviteit’ leer je op een speelse wijze een stevige energetische basis voor jezelf te vormen. Hierdoor raak je minder snel uit balans. Emoties en energieën van mensen hebben minder effect. Je kunt beter omgaan met drukke en stressvolle situaties. Dit alles in een veilige omgeving. En misschien wel het allerfijnst een ontmoeting met gelijkgestemden.

Na deze workshop beschik je over meer kennis en wijsheid. Daarbij leer je krachtige tools wat je dagelijks kunt toepassen om in balans te blijven (gronden, zuiveren, beschermen, grenzen aangeven en het verbreken van energetische koorden).

Wanneer?

Door de corona maatregelen staat er momenteel geen workshop gepland. Heb je interesse?

Mail dan naar info@praktijkmarjoleindevries.nl

Testemonial

Hallo Marjolein,

Verleden week zondag ben ik naar je workshop geweest, ‘Spelen met Hoog Sensitiviteit’.
Wat ben jij een prachtig mens!

Wat heb jij mij geïnspireerd, door puur jezelf te zijn. Je kwetsbaarheid te tonen, deze kwetsbaarheid is zo prachtig en enorm krachtig!

Vol bewondering heb ik kunnen ervaren hoe jij binnen een korte tijd, vanuit je eigen kwetsbaarheid, een verbinding wist te leggen waardoor er voor iedereen een veiligheid was om ook zich zelf te durven zijn. Wat een mooie spiegel!

Op een natuurlijke manier gaf jij informatie, liet ieder “voelen”en delen. Het was een prachtige workshop. Mijn enorme dank aan jou!!!

Corrie

Ben jij hoog sensitief (HSP)? Dan beschik je over een krachtig talent!