Licht Consult

Ieder mens draagt het licht in zich. De verbinding met dit licht zorgt dat de mens wordt gevoed met levenskracht, levensenergie, geloof en vertrouwen.

Door trauma’s, ziekten, ongeluk en ellende wordt de verbinding met de bron / ons ware zelf / het licht verbroken. Dit lijden kan ons leven gaan bepalen. Op zielsniveau kan disbalans of ziekte ontstaan wat zich kan gaan manifesteren in het lichaam. Hierdoor neemt de levenskracht en levensenergie af.

Ieder mens is in de kern 100% geest en volmaakt. Wanneer de mens dit zou beseffen lossen illusies van de ziel (hart) en lichaam (hoofd) stap voor stap op. 

Voor wie?

Ervaar jij op gebied van je fysieke gezondheid, relaties, werk, je emoties of mentale patronen, belemmeringen of disbalans in je leven?

Ervaar jij hinder van een gebrekkig zelfvertrouwen, stress, angsten, depressieve gevoelens, eenzaamheid en andere (ziele)trauma’s?

Wil je verder kijken dan alleen de stoffelijke aardse zienswijze en sta je open voor de dieper gelegen oorzaken van je onbalans?

Wil je het zelfhelend vermogen van je lichaam en ziel activeren om zo structureel meer in balans te komen, je gezonder bent en je meer innerlijke rust en vrijheid voelt?

Ben jij bereid naar jezelf te kijken en volledig je eigen verantwoordelijkheid te nemen?

Dan is een licht consult wellicht wat voor jou! Bij vragen, neem dan contact met mij op.

Ik geef licht consulten vanuit het Christus Bewustzijn. Dit is geen religie maar een levenshouding.

Het kent vier pijlers. Te weten leven vanuit onvoorwaardelijke liefde, vrede, geduld en genade.

Tijdens een licht consult zet ik een lichtveld op zodat ziekmakende patronen / overlevingsstrategieën / zielentrauma’s snel kunnen oplossen. De verbinding met de bron / het ware zelf / het Christus licht in jou kan herstellen. Het vraagt van jou inzet, overgave, inzicht en oefening waardoor gedragsverandering kan plaatsvinden.

Jouw zelfhelend vermogen wordt hiermee geactiveerd. Fysieke en zielenkwalen beginnen te verdwijnen. Innerlijke rust zal toenemen. Het geloof en vertrouwen in wie je daadwerkelijk bent zal groeien.

Het licht weet precies wat je als lichtwezen nodig heeft. Je bent van harte welkom voor een licht consult!

Praktische informatie

Je bent van harte welkom voor een licht consult in mijn praktijk te Alkmaar.

Je kunt een licht consult ook op afstand live per telefoon, Skype, bij je thuis of elders ontvangen.

Opname, het vaker kunnen afluisteren van het licht consult, bekrachtigt het integratieproces.

Tarieven

In mijn praktijk Westerweg 14 te Alkmaar
Duur: 90 minuten
Tarief: € 100,00

Thuis via beeldbellen
Duur: 90 minuten
Tarief € 75,00

Op locatie, bij je thuis of elders
Duur: 90 minuten
Tarieven: € 100,00
Reiskosten: € 40,00 per uur en € 0,19/km vanuit Egmond aan Zee.