Helder Waarnemen ~ Ontwikkel je paranormale vermogens

Helder waarnemen is het waarnemen van informatie uit iemands energieveld. Vormen van helder waarnemen zijn helder zien, – horen, – voelen, – weten, – ruiken en – proeven.

Iedereen heeft paranormale vermogens in meer of mindere mate. In deze wereld leren we echter ons denkvermogen te ontwikkelen in plaats van het vertrouwen op onze intuïtie. In deze workshop leer je je helderheid verder te ontwikkelen. Na deze trainingsdag heb je tools je vermogens verder te verfijnen en toe te passen.

De basis van helder waarnemen is zuivere afstemming met jezelf. Door het loslaten van alles wat we niet meer nodig hebben, maken we ons hoofd leeg en komen we in ontspanning en verstilling. We openen onze kanalen zodat we vanuit onze essentie kunnen oefenen met het waarnemen van het energieveld van de ander.

Programma van de dag:
11.45 Inloop met koffie en thee
12.00 Welkom en introductie
Klop acupressuur ~ Emotional Freedom Technique (EFT)
Emotional Release Meditatie
Chakra Meditatie en Foto Reading
Lunch in stilte
Set om de intuïtie te stimuleren
Essentie Reading
Zuiveren
Sharing
19.00 Afscheid

Over ons:
Marjolein de Vries werkt in haar eigen praktijk als energetisch therapeut en medium. Tevens is zij HSP- en transformatiecoach. Haar natuurlijke talent is iemands ziel te lezen en mensen op een liefdevolle manier te begeleiden naar hun authentieke kern.
Eduard Kouwen is initiator en eigenaar van Art of Natural High en van Natural High Yoga. Hij is daarnaast intuïtief coach. Hierdoor kan hij mensen op een diepgaande manier begeleiden en ondersteunen.

Wanneer?

Wanneer: zondag 24 februari 2019
Waar: Natural High Yoga, De Wittenstraat 100 in Amsterdam
Tijdstip: 12.00 tot 19.00 uur. Inloop 11.45 uur.
Kosten: € 75,00
Vroegboekprijs voor 15 januari: €65,00

Aanmelden via info@praktijkmarjoleindevries.nl
Facebookevent: klik hier

De basis van helder waarnemen is zuivere afstemming met jezelf.