Marjolein de Vries

Door middel van soul readings, essentie healings, EMDR therapie en wandelcoaching begeleid ik mensen terug naar hun authentieke kern. Ook geef ik workshops en retraites. Ik ben gespecialiseerd in begeleiding van getraumatiseerde en hoog sensitieve personen (HSP). Dit alles in een veilige liefdevolle omgeving.

HET MOOISTE WAT IK BEN GEWORDEN IS MEZELF!

Als kind wilde ik dak- en thuislozen opvangen. Ik was hier te jong voor. Mijn carrière begon bij een gemeente waar ik 20 jaar werkzaam was in maatschappelijk dienstverlenende functies. Vanuit mijn passie voor een duurzame samenleving studeerde ik verandermanagement. De wereld verbeteren door goed te doen en zaken buiten onszelf te veranderen is een mooi begin, maar hoe cliché ook – een betere wereld begint toch echt bij jezelf!

Een bezoek aan een energetisch coach veranderde mijn leven. Ik werd geconfronteerd met diepe pijnen uit mijn onverwerkte traumatische jeugd. Door hard werken en een druk sociaal leven had ik dit verdrongen. Bij een behandeltraject van een energetisch therapeut ontdekte ik mijn gave om helder te zien, voelen en horen. Mijn natuurlijk talent, het lezen van iemands ziel, had ik als kind onderdrukt om te kunnen overleven.

Ik maakte een intense ontwikkeling door. Door de ‘wikkels’ weg te halen kwam ik tot mijn kern. Energetisch werk heeft mogelijk gemaakt dat ik mijn belemmeringen heb kunnen opruimen. Ik leef nu voluit met mijn hoog sensitiviteit. Ik ben gediplomeerd EMDR- en multi-energetisch essentie therapeut en werk met veel plezier in mijn praktijk. Mensen zeggen tegen mij dat ik ben veranderd. De waarheid is: door verantwoordelijkheid te nemen en zo je bewustzijn te verhogen, vind je je authenticiteit terug. Ik kan met vreugde zeggen dat ik het levende voorbeeld ben.

Mijn visie

Maak jezelf de belangrijkste persoon in je leven! Het begint bij jezelf. Bij jezelf zijn, leven vanuit je eigen innerlijke kracht. Laat jezelf zien vanuit liefde, zachtheid en straal dit uit naar je omgeving. Op het moment dat jij gaat leven vanuit jouw liefdevolle innerlijke kracht, dan krijg je dit ook terug! Je zult zien dat kwetsbaarheid jouw kracht is.

Energetisch werk opent de weg naar wie jij ten diepste bent. Het maakt je wakker. Je wordt helder en krachtig!
Vanuit moeiteloosheid zet jij je passie en talenten in voor het leven waar je van droomt! Ik draag graag een steentje bij aan de beste versie van jezelf! Je bent meer dan welkom in praktijk Marjolein de Vries!

Maak jezelf de belangrijkste persoon in je leven!