Midwinter Women Ceremony ~ Return to the Goddess

Geef jezelf tijdens de winterzonnewende ‘Return to the Goddess’ de mogelijkheid om de kracht van je eigen vrouwelijkheid te ontdekken!

Lieve mooie vrouw,

De winter is aangebroken… We zien steeds meer het scherpe silhouet van de planten en bomen. Orion mancheert over de avondhemel. Dit zijn enkele bekende tekenen van de winter. We spreken vaak over naar binnen keren tijdens deze donkere maanden, stil en introspectief worden, vaker thuis blijven en langer slapen.

Winterzonnewende
De winterzonnewende kan een ingrijpend moment zijn om je in in te leven in de magie en schoonheid van het seizoen. Voor mensen door de eeuwen heen – van de oude Egyptenaren en Kelten tot de Hopi – was de midwinter een belangrijke tijd van rituelen, bezinning en vernieuwing. Het creëren van een zinvolle viering van de winterzonnewende kan ons helpen een diepere verbinding met de natuur en alle dingen die het belangrijkst voor ons zijn te cultiveren. Winter kan een tijd worden van het voeden van de geest en en de ziel.

Geef jezelf tijdens de winterzonnewende ‘Return to the Goddess’ de mogelijkheid om de kracht van je eigen vrouwelijkheid te ontdekken! Samen dansen, zingen, mediteren, loslaten van belemmeringen, bekrachtigen van intenties voor 2019 en misschien wel het allerfijnst: het delen met andere vrouwen. Een dag vol met transformerende energie!

WORD JIJ OOK BLIJ VAN HET IDEE..
★ Samen met 10 andere vrouwen in een transformatieproces te duiken?
★ Angsten, ongezonde patronen en emotionele belemmeringen los te laten?
★ Vol vertrouwen het nieuwe jaar ingaan? Je dromen, passies en intenties in 2019 te manifesteren?
★ Het veilig verkennen van je eigen potentieel?
★ Jezelf te omarmen?
★ Het (her)vinden van je eigen essentie?
★ Jouw vrouwelijke kracht te onderzoeken en in te zetten?
★ Vol te kunnen genieten van jezelf en je leven?
★ Je te laten inspireren door andere vrouwen?
★ Een volgende stap te zetten naar bewustwording en transformatie?

Als je hierbij één of meerdere keren een Ja voelt dat is deze dag voor jou een waardevolle ontdekkingstocht. Je vrouwelijke aard wordt wakker, helder en waar nodig geheeld. Samen met tien andere vrouwen ontdek je jouw vrouwelijke potentie, je eigenwaarde en je innerlijke kracht. Je ervaart dat je kracht put uit het samenzijn. Het verhaal van de ander is eigenlijk jouw verhaal. Als je je kwetsbaarheid inzet in het contact met de ander dan vind je de kracht die daarachter schuilt.

Programma 10:00 tot 17:00 uur
★Openingsceremonie

★Dansmeditatie ‘Return to the Goddess’
We dansen twee uur op blote voeten. Het is een innerlijke reis waarbij het denken zoveel mogelijk wordt uitgeschakeld om volledig in ons gevoel te komen. Contact maken met jezelf is waar het om draait. We praten niet met elkaar.
Muziek is de mooiste en meest natuurlijke vorm om je daar te krijgen. De muziek nodigt je uit om je mee te laten voeren op de klanken, melodieën en beats die altijd verrassend zijn. We laten los wat niet meer nodig is. Je hart opent zich en jouw intenties voor 2019 worden helder. De meditatie wordt begeleid door Marjolein de Vries.

★Lunch
Neem iets lekkers mee om te delen voor de gezamenlijke lunch.

★Ontspannend verrassingsritueel waarin we onze dromen, passies en intenties neerzetten voor 2019.

★Reading in combinatie met Heartsongs & Mantra Ceremonie
Vanuit haar mediumschap geeft Marjolein de Vries in groepsverband aan iedereen een korte en krachtige boodschap/reading. Deze boodschap bekrachtigen we gezamenlijk met het zingen van heartsongs & mantra’s. Het nummer wordt door muzikante Ellen Shélena afgestemd op jouw ziel. Dit werkt positief door op onze hersenen. Het zorgt voor meer stilte en vrijheid in de geest. Daarbij is het zuiverend en vreugdevol.

★Wie zijn wij?
Marjolein de Vries werkt in haar eigen praktijk als energetisch therapeut en medium. Tevens is zij HSP- en transformatiecoach. Haar natuurlijke talent is iemands ziel te lezen en mensen op een liefdevolle manier te begeleiden naar hun authentieke kern.

Ellen Shélena stroomt vanuit zachte kracht door middel van zang, klankmassage, creaties. Vanuit haar heldervoelen en zien verbind ze mensen met hun zachtheid, landend in hun mooie zijn en hart! Mensen ervaren haar muziek als een warm bad, een stilte, een fijne rust, vrolijkheid, tranen, rakend in het hart! Haar strelingen van de ziel… voor iedere ziel.

Wanneer?

Op zondag 23 december 2018 in Wakker Bewust Zijn, Westerweg 14 te Alkmaar 
Tijdstip: 10.00 tot 17.00 uur. Inloop 9.45 uur.
Kosten: Vroegboekkorting t/m 15-12-2018 €60,00. Hierna €67,50
Aanmelden via info@praktijkmarjoleindevries.nl (Nog 1 plekje)
Facebookevent: klik hier

Samen met 10 tien anderen vrouwen ontdek je jouw vrouwelijke potentie, eigenwaarde en innerlijke kracht!